Υπηρεσιες

Τι μπορουμε να σας παρεχουμε

Ασχολούμαστε αποκλειστικά με το Web για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς

Kentico Websites

Το Kentico είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, ηλεκτρονικού επιχειρείν & online marketing, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σύγχρονα websites που αξιοποιούν με πολλαπλούς τρόπους τις εμπειρίες των διαδικτυακών σας επισκεπτών & πελατών.

Είμαστε ειδικοί στο Kentico

Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το Kentico το 2008. Η εξελικτική πορεία της πλατφόρμας, μας έκανε να αφοσιωθούμε σ' αυτή, χωρίς δεύτερες σκέψεις. 10 χρόνια μετά, θωρούμε οτι δικαιούμαστε τον τίτλο του Kentico Experts!

Εταιρικά Websites

Το εταιρικό website είναι ο καθρέφτης της εταιρίας σας. Θα φροντίσουμε να είναι επιπλέον, διαρκώς σύγχρονο, ταχύτατο, ασφαλές και εύκολα διαχειρίσιμο.

E-Commerce

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το φαντάζεστε και επικεντρωθείτε άμεσα στις λειτουργίες βελτιστοποίησης πωλήσεων.

Community Websites

Η λύση Kentico Online Communities παρέχει προηγμένα εργαλεία για τη δημιουργία και διαχείριση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Προσελκύστε επισκέπτες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε επικοδομητικές συζητήσεις.

Custom Development

Το Kentico μας δίνει τη δυνατότητα να εξειδικεύσουμε τη λύση στις απαιτήσεις σας. Όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται, η αρχιτεκτονική του Kentico μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε τη λύση που θέλετε.

Ας ξεκινήσουμε ένα Kentico project

Διαθέτουμε μια ομάδα προγραμματιστών με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην πλατφόρμα Kentico, έτοιμη να αναλάβει την υλοποίηση του νέου σας Kentico project.

Websites Προβολης

Θέλετε να προβάλλετε την επιχείρησή σας, μια δραστηριότητά σας, το χόμπυ σας ή οτιδήποτε άλλο στο διαδίκτυο; Συνεργαστείτε με την ομάδα μας η οποία διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για να αναπτύξουμε μαζί την ιδέα σας.

Web Design

Με την ίδια φροντίδα που σχεδιάζετε την επιχείρησή σας, έτσι σχεδιάζουμε κάθε σημείο της διαδικτυακής σας παρουσίας.